Eksportér effektivitetsstatistikker

Du kan eksportere hele din konto, bestemte kampagner og annoncegrupper eller din aktuelle visning. CSV-eksporten inkluderer automatisk alle statistikker, du har downloadet.

Eksportér effektivitetsstatistikker fra menuen Konto > Eksportér. Vælg Eksportér hele kontoen, Eksportér valgte kampagner og annoncegrupper eller Eksportér aktuel visning.

Kopiér og indsæt statistikker

Hvis du vil kopiere og indsætte statistikker fra Google Ads Editor, skal du vælge de relevante elementer i datavisningen og derefter gå til menuen Rediger > Kopiér. Derefter kan du indsætte elementerne, herunder statistikker, i en tekstfil eller et regneark.