Google Ads Editorin versio 1.1

Lue lisää Google Ads Editorin version 1.1 uusista ominaisuuksista ja toiminnoista heinäkuun 2019 julkaisutiedoista. Lataa Google Ads Editorin uusin versio.

Uudet ominaisuudet

Tumma tila

Tumman tilan avulla voit muuttaa Google Ads Editor ‑käyttöliittymän ulkoasua vaaleasta väripaletista näkymään, jossa taustalla käytetään tummempia värejä ja etualalla vaaleampia. Käyttäjät voivat vaihtaa Google Ads Editorin tummaan tilaan klikkaamalla oikeassa alakulmassa olevaa kuukuvaketta . Vaaleaan tilaan voi palata klikkaamalla aurinkokuvaketta .

IP-osoitteiden poissulkemiset: IP-osoitteiden poissulkemisehtojen täysi tuki käytössä

Kun luot uutta kampanjaa, voit ladata, lisätä, poistaa, muokata, kopioida, liittää, viedä ja tuoda IP-osoitteita sekä ladata IP-osoitteisiin tehtyjä muutoksia. Jos haluat estää mainostesi näkymisen tietyissä IP-osoitteissa, valitse Asetukset ja lisää sitten IP-osoitteet, jotka haluat sulkea pois. IP-osoitteiden poissulkemisia ei aiemmin voinut päivittää, lisätä eikä kopioida Google Ads Editorissa.

Kuvavalitsimen avulla voit valita kuvia moniin eri kuvakenttiin

Jos aiemmin halusit käyttää samaa kuvaa useissa eri paikoissa, sinun piti ladata kuva tietokoneeltasi erikseen jokaiseen paikkaan.

Tämän uuden ominaisuuden avulla voit selata aiemmin ladattuja kuvia ja valita kuvia moniin eri kuvakenttiin. Voit myös edelleen lisätä kuvia tietokoneeltasi.

Tarkka haku

Hakutoimintoa parantavan tarkan haun ominaisuuden avulla saat entistä tarkempia hakutuloksia, kun suodatat kampanjoita tai mainosryhmiä Google Ads Editorissa. Ominaisuus on oletuksena käytössä.

Jos esimerkiksi haet koiratarvikkeisiin liittyviä kampanjoita tai mainosryhmiä ja alat kirjoittaa hakukenttään "koiratarv", saat hakutuloksia, kuten "koiratarvikkeet corgeille". Aiemmin olisit nähnyt tällä haulla mahdollisesti aiheeseen liittymättömiä kampanjoita, joiden aiheena olisi esimerkiksi "koiranruoka" tai "koirakoulu".

Tilien hallinnoijan valintaruudut

Tilien hallinnoijan avulla voit nähdä tilien vieressä valintaruudut, jotka selkeyttävät sitä, että voit valita ja avata useita tilejä kerralla.

Päivitetty

Shopping-kampanjoiden "Sisällytä Display-verkosto" ‑asetus on muokattavissa

Voit nyt muokata tätä asetusta Shopping-kampanjoissa. Aiemmin kyseisen asetuksen tila oli aina Ei käytössä, eikä sitä voinut muuttaa.

Universaalit sovelluskampanjat on nimetty uudelleen

Universaalien sovelluskampanjoiden tyyppi on nyt "Sovellus – Asennukset". Universaaleja sovellusmainoksia kutsutaan nyt Sovelluksenasennusmainoksiksi. Kun Google Ads Editoriin myöhemmin lisätään Aktivoivien sovelluskampanjoiden tuki, se sisältää myös vaihtoehdot "Sovellus – Aktivointi" ja "Aktivoivat sovellusmainokset".

Poistettu käytöstä

Jotta Google Ads Editorin käyttö olisi entistä yksinkertaisempaa, seuraavat ominaisuudet ja toiminnot on merkitty käytöstä poistetuiksi Google Ads Editorin versiossa 1.1.

Kohde-URL

Lopulliset URL-osoitteet korvaavat kohde-URL-osoitteet URL-päivityksen myötä. Et voi enää luoda tai muokata mainoksia, joissa käytetään kohde‑URL‑osoitetta.

Kohde‑URL on poistettu kaikista mainoksista ja ehdoista. Sivustolinkeissä ja sovelluselementeissä on edelleen kohde‑URL‑osoitteita, koska niitä on käytössä aktiivisilla tileillä.

Dynaamiset hakumainokset

Tavalliset Dynaamiset hakumainokset on poistettu käytöstä. Huomaa, että nämä mainokset poikkeavat Laajennetuista dynaamisista hakumainoksista. Et voi enää luoda uusia Dynaamisia hakumainoksia. Voit poistaa aiemmin luotuja Dynaamisia hakumainoksia ja muokata niiden tiloja ja tunnisteita.

Responsiiviset mainokset (aiemmat Responsiiviset Display-mainokset)

Responsiivisia mainoksia ei pidä sekoittaa Elementtipohjaisiin responsiivisiin Display-mainoksiin.

Et voi enää luoda uusia Responsiivisia mainoksia. Voit poistaa aiemmin luotuja Responsiivisia mainoksia ja muokata niiden tiloja ja tunnisteita. Responsiivisten mainosten vieminen ei ole enää mahdollista.

Tiivistetty otsikko

Showcase‑mainosten Tiivistetty otsikko ‑kenttä on poistettu käytöstä Google Ads Editorissa.

Sisällön/yleisön avainsanojen asetuksen tuki

Sisällön avainsanojen Käytössä / Ei käytössä ‑asetusta ei enää tueta Google Ads Editorissa.