Vain soitto ‑mainoksen luominen

Vain soitto ‑mainosten tarkoituksena on kannustaa käyttäjiä soittamaan yritykseesi. Tällaisia mainoksia voidaan näyttää vain laitteissa, joilla voidaan soittaa puheluja. Kun potentiaalinen asiakas klikkaa mainostasi, hänen laitteestaan soitetaan puhelu yritykseesi.

Ohjeet

1. Klikkaa tyyppiluettelosta Mainokset ja valitse sitten Vain soitto ‑mainokset.
  2. Klikkaa Lisää vain soitto ‑mainos.
  3. Valitse mainokselle kampanja ja mainosryhmä ja klikkaa OK.
  4. Lisää muokkauspaneeliin tarvittavat tiedot, kuten puhelinnumero ja kuvaus.
  5. Ota soittoraportointi käyttöön, jos haluat kerätä mainoksesi tehokkuutta koskevaa dataa.
  6. Valitse Konversiotapahtuma-kohdasta, haluatko laskea puhelut konversioiksi.