Mainosten ja avainsanojen ongelmien korjaaminen

Jos mainoksesi tai avainsanasi ovat mahdollisesti Google Adsin käytäntöjen vastaisia, voit selvittää syyn Google Ads Editorin avulla ja joissakin tapauksissa pyytää vapautusta.

Voit myös hakea mainoksia ja avainsanoja, jotka on hylätty lähettämisen jälkeen, sekä selvittää hylkäämisperusteet.

Sääntörikkomusten korjaaminen ennen mainosten ja avainsanojen lähettämistä

Mainokset ja avainsanat, jotka saattavat rikkoa tiettyjä käytäntöjä, on merkitty huutomerkillä (!), jos niiden lähettäminen on epäonnistunut. Valitse mainokset tai avainsanat, niin näet, millaisesta rikkomuksesta on kyse, ja voit korjata ongelmat ennen lähettämistä.

Vapautuksen pyytäminen

Jos mainoksesi on ennen sen lähettämistä merkitty sääntörikkomuksen vuoksi, voit pyytää vapautusta. Valitse mainokset tai avainsanat, joille haluat pyytää vapautusta, ja klikkaa muokkauspaneelista Pyydä vapautusta.

Mainosten ja avainsanojen hylkäämisperusteiden selvittäminen

Jos lähettämäsi mainokset tai avainsanat on hylätty, et voi pyytää vapautusta. Mainokset ja avainsanat voidaan ottaa käyttöön vasta, kun olet korjannut ongelmat.

Näet Google Ads Editorista hylättyjen mainosten ja avainsanojen hylkäämisperusteet. Jos haluat hakea tiettyä käytäntöä tai vaatimusta rikkonutta mainosryhmää, valitse tarkennetun haun hakukentästä   Hylkäämisperusteet.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Tietoja mainosten hyväksymisprosessista
Hylätyn mainoksen korjaaminen