CONTAINER-funktion käyttäminen

CONTAINER(…)-funktio tarkastaa, vastaako säilö suodatinta. Säilö on kohteen välitön omistaja. Esimerkiksi avainsanojen tai mainosryhmätason yleisöjen yhteydessä säilö on mainosryhmä, kun taas mainosryhmien tai kampanjatason sivustolinkkien yhteydessä säilö on kyseinen kampanja. Kampanjoiden, tilitason elementtien ja jaetun kirjaston kohteiden yhteydessä säilö on kyseinen tili.

Syntaksi

CONTAINER(suodatin)
  • suodatin – Omistavien säilöjen on vastattava näitä suodatusehtoja.

Esimerkkejä

CONTAINER( labels = ("abc", "xyz") )

Tämä suodatin tarkastaa, onko omistavassa mainosryhmässä tai kampanjassa käytössä tunniste "abc" tai "xyz".

CONTAINER( status = enabled CONTAINER(bidstrategytype = enhancedcpc) )

Jos tätä suodatinta käytetään avainsanoihin tai mihin tahansa mainosryhmien alla oleviin kohteisiin, se tarkastaa, onko omistava mainosryhmä otettu käyttöön ja onko sen omistavan kampanjan hintatarjousstrategian tyyppinä Tehostettu klikkauskohtainen hinta.

CONTAINER( COUNT(keywords, status = enabled) < 100 )

Tämä suodatin tarkastaa, onko omistavalla säilöllä alle 100 käytössä olevaa avainsanaa. Jos tätä suodatinta käytetään kampanjoihin, se laskee kaikki tilillä (kampanjan säilössä) käytössä olevat avainsanat.

Hyvä muistaa

• Jos suodattimessa on useita ehtoja, niiden kaikkien on vastattava kohdetta. Ehdot voidaan yhdistää OR-funktiolla, jos tarkoitus on etsiä kohteita, jotka vastaavat mitä tahansa määritettyä ehtoa. Esimerkiksi ehto CONTAINER(OR(status = enabled adrotation = optimize)) tarkastaa, onko omistava mainosryhmä käytössä tai käytetäänkö siinä optimoitua mainosten vuorottelua, tai molemmat.
  • Jos jokin kohde voi esiintyä useilla tasoilla, suodattimessa voi olla sille ehtoja, jotka koskevat vain osaa tasoista. Ehdot, jotka eivät koske tiettyä tasoa, ohitetaan. Jos esimerkiksi ehtoa CONTAINER(bidstrategytype = maximizeclicks targetingoptimization = conservative) käytetään suodattamaan kampanjatason tai mainosryhmätason yleisöjä, se etsii kaikki kampanjatason yleisöt, joiden kampanjoissa on käytössä klikkausmäärän maksimoiva hintatarjousstrategia, ja mainosryhmätason yleisöt, joiden mainosryhmä on optimoitu konservatiiviselle kohdistamiselle.