ALL-funktion käyttäminen

ALL(...)-funktio tarkistaa, vastaavatko kaikki säilössä olevat kohteet suodatinta. Voit määrittää, minkä tyyppisille kohteille vastaavuuksia haetaan, ja asettaa alatason suodattimen, joka määrää, mitkä ehdot kohteiden on täytettävä.

ALL on kätevä funktio, jonka avulla voit kirjoittaa yksinkertaisempaa koodia kaikkien kohteiden tarkistamiseen. ALL(tyypit, suodatin) vastaa funktiota COUNT(tyypit, NOT(suodatin)) = 0. Toisin sanoen ALL-funktio auttaa löytämään säilöt, joissa ei ole alatason suodatinta vastaavia kohteita.

Syntaksi

ALL(tyypit, [suodatin])
  • tyypit: tarkistettavien kohteiden tyypit
  • suodatin: kaikkien kohteiden on vastattava tätä suodatinta

Esimerkkejä

ALL(keywords, labels = ("abc", "xyz") )

Tarkistaa, onko kampanjan tai mainosryhmän kaikkien avainsanojen tunniste "abc" tai "xyz". Tässä esimerkissä "keywords" on tarkistettavan kohteen tyyppi ja "labels = ("abc", "xyz")" on alatason suodatin, jonka ehdot kaikkien tunnisteiden on täytettävä.

ALL(callextensions; sitelinks, approvalstatus = approved)

Tarkistaa, onko kaikki kampanjaan tai mainosryhmään liitetyt sivustolinkit ja puheluelementit hyväksytty.

Hyvä huomata

• Jos alatason tunnisteessa on useita ehtoja, säilön kohteiden on täytettävä ne kaikki. Ehdot voidaan yhdistää OR-funktiolla, jos halutaan tarkistaa, täyttävätkö säilön kohteet osan ehdoista. Esimerkiksi ALL(ads, OR(status = paused approvalstatus = disapproved)) tarkistaa, ovatko kaikki mainokset joko keskeytettyjä tai hylättyjä tai molempia.
  • Suodatin voi sisältää ehtoja, jotka koskevat vain joitakin tyyppejä. Ehdot ohitetaan sellaisten tyyppien kohdalla, joita ne eivät koske. Esimerkiksi ALL(keywords; sitelinks, keywordwordcount = 2 linktext : "paikallinen") tarkistaa, onko kaikissa avainsanoissa täsmälleen kaksi sanaa ja kaikissa sivustolinkkiteksteissä sana "paikallinen".
  • Jos säilössä ei ole määritetyn tyyppisiä kohteita, ALL-tarkistus onnistuu. Esimerkiksi ALL(keywords, status = enabled) tuo esiin kampanjan tai mainosryhmän, jos se ei sisällä avainsanoja. Tämä johtuu siitä, että ALL-funktio on yksinkertaisempi versio funktiosta COUNT(keywords, NOT(status = enabled)) = 0. Eli niiden avainsanojen määrä, joita ei ole otettu käyttöön kampanjassa tai mainosryhmässä, on täsmälleen 0. Jos haluat rajata tulokset pelkästään niihin säilöihin, jotka sisältävät vähintään yhden suodatinta vastaavan kohteen, lisää EXIST-funktio, jossa käytetään samoja tyyppejä ja alatason suodatinta kuin ALL-funktiossa. Tässä esimerkissä voisit käyttää seuraavaa suodatinta: EXIST(keywords, status = enabled) ALL(keywords, status = enabled). Suodatin tuo siis esiin kampanjat, joissa on ainakin yksi käyttöönotettu avainsana ja joissa kaikki avainsanat ovat käytössä.

ALL-funktion käyttäminen kampanjoiden ja mainosryhmien kanssa

Jos kohteet voivat sisältyä vain mainosryhmiin, kampanjatason tarkistus käy läpi kaikkien mainosryhmien kaikki kohteet sen selvittämiseksi, vastaavatko ne alatason suodatinta. Esimerkiksi kampanjatasolla suoritettu ALL(keywords, status = enabled) kertoo, ovatko kampanjan kaikkien mainosryhmien kaikki avainsanat käytössä.

Jos kohteet voivat sisältyä mainosryhmiin tai kampanjoihin, kampanjatason tarkistus koskee vain suoraan kampanjaan sisältyviä kohteita. Esimerkiksi kampanjatasolla suoritettu ALL(audiences, status = enabled) tuo esiin kampanjan, jos kaikki sen kampanjatason yleisöt ovat käytössä, vaikka kampanjassa olisi mainosryhmätason yleisöjä, jotka eivät ole käytössä. Sama koskee elementtejä: kampanjatason funktio ALL(sitelinks, status = enabled) tarkistaa vain kampanjatason sivustolinkit, ei kampanjan sisältämiä mainosryhmätason sivustolinkkejä.