Tietoja suodatinfunktioista

Funktioilla voit käyttää tehokkaita kyselyjä, jotka yhdistävät suodattimia uusilla tavoilla tiettyjen kohteiden löytämiseksi Google Ads ‑tililtäsi.

Löydät saatavilla olevat kahdeksan funktiota klikkaamalla tarkennetun haun kentässä olevaa suodatinkuvaketta  ja vierittämällä Funktio-osioon tai kirjoittamalla funktion nimen hakukenttään ja valitsemalla funktion.

Mikä on muuttunut: Sisältyvien kohteiden mukaan suodattaminen

Aiemmin suodattimet huomioivat vain arvot, jotka olivat suoraan suodatettavissa kohteissa. Funktiot sallivat kyselyt kohteista, jotka sisältyvät suodattamaasi kohteeseen. Voit esimerkiksi näyttää kampanjat, joilla on vähemmän kuin tietty määrä avainsanoja, tai näyttää vain avainsanat, joiden omistava mainosryhmä on tiettyjen ehtojen mukainen. Funktioilla voit suodattaa kohteita niihin sisältyvien kohteiden mukaan tai sen perusteella, ovatko kyseiset sisältyvät kohteet tiettyjen ehtojen mukaisia.

Joillakin funktioilla voit myös hallita helpommin sitä, miten useita suodattimia yhdistetään. Voit käyttää funktiota esimerkiksi sen määrittämiseen, tarvitseeko vähintään yhden ehdon täyttyä, jotta kohde voidaan näyttää, vai onko kaikkien ehtojen täytyttävä.

Funktioiden kuvaukset

Funktion nimi Kuvaus
ALL ALL-funktion avulla voit sisällyttää kohteet, jotka sisältävät vain valitsemiasi suodattimia vastaavia kohteita. Lisätietoja
AND AND-funktion avulla voit sisällyttää kohteet, jotka vastaavat kaikkia valitsemiasi suodattimia. Lisätietoja
CONTAINER CONTAINER-funktion avulla voit sisällyttää sellaisten säilöjen omistamat kohteet, jotka vastaavat kaikkia valitsemiasi suodattimia. Lisätietoja
COUNT COUNT-funktion avulla voit tarkastaa sisältyvien kohteiden määrän. Lisätietoja
EXIST EXIST-funktion avulla voit sisällyttää kohteet, joilla on vähintään yksi sisältyvä kohde. Lisätietoja
NOT NOT-funktion avulla voit sisällyttää kohteet, jotka eivät vastaa kaikkia valitsemiasi suodattimia. Lisätietoja
NOTEXIST NOTEXIST-funktion avulla voit sisällyttää kohteet, joilla ei ole sisältyviä kohteita. Lisätietoja
OR OR-funktion avulla voit sisällyttää kohteet, jotka vastaavat vähintään yhtä valitsemaasi suodatinta. Lisätietoja

Huomioitavaa

Voit katsoa oikeita esimerkkejä funktioiden mahdollisista käyttötavoista omien sääntöjen yksityiskohtaisista kuvauksista.