Hakutermiraportin lataaminen

Google Ads Editorin uusimmassa versiossa voit katsoa ja ladata hakutermeihisi liittyviä raportteja. Lisäksi käytettävissäsi on useita työkaluja, joiden avulla voit lisätä avainsanoja, negatiivisia avainsanoja ja uusia hakutermejä.

Ennen kuin aloitat

Sinun tulisi jo tietää, miten voit hakutermiraporttien avulla tunnistaa avainsanaluetteloosi lisättäviä hakutermejä. Hakutermiraporteista voit myös katsoa, kuinka hyvin todelliset haut vastaavat valitsemiasi avainsanoja. Lue lisätietoja hakutermiraportista.

Hakutermiraportin katsominen ja lataaminen

1. Kirjaudu Google Ads Editoriin.
  2. Valitse tyyppiluettelosta Avainsanat tai Avainsanat, Negatiiviset
  3. Klikkaa datanäkymän Hakutermit-painiketta. Huom.  Sinua ehkä pyydetään kirjautumaan Google Ads ‑tilillesi ja kopioimaan sieltä koodi Google Ads Editoriin.
  4. Valitse näytölle avautuvasta ikkunasta raportin ajanjakso.
  5. Valitse kampanjat ja mainosryhmät, joiden hakutermejä haluat katsoa.
  6. Valitse tilastot ‑kohdasta voit valita tiedot, jotka haluat sisällyttää raporttiin avattavien Kehitys‑ ja Tilastot-valikkojen lisäksi.
  7. Valinnainen: Voit tallentaa raportin nimellä Tallenna tämä tilastojoukko nimellä ‑kohdassa.
  8. Klikkaa OK.
  9. Näkyviin tulee hakutermien ikkuna ja raportti, joka sisältää valitsemiesi hakutermien tiedot.
  10. Klikkaa Tili.
  11. Klikkaa Vie.
  12. Klikkaa Vie nykyinen näkymä.

Sitten hakutermiraporttisi ladataan.

Huom. Pääset raporttiin myös klikkaamalla työkalupalkista Näytä tilastotiedot ja valitsemalla sitten Näytä hakutermiraportti.

Vinkkejä

• Hakutermiraportin voi suodattaa tiettyjen ehtojen (kuten avainsanojen, vastaavuustyypin tai hakutermin) mukaan klikkaamalla hakutermien ikkunasta suodatinkuvaketta .
  • Voit lisätä termejä avainsanoiksi tai negatiivisiksi avainsanoiksi käyttämällä hakutermien ikkunasta löytyviä Lisää avainsanaksi- tai Lisää negatiiviseksi avainsanaksi ‑painikkeita. Kun valitset Lisää negatiiviseksi avainsanaksi, voit lisätä avainsanan joko kampanja‑ tai mainosryhmätasolla.