Biedingsschattingen voor de eerste pagina, biedingsschattingen voor boven aan de pagina, kwaliteitsscore of goedkeuringsinformatie downloaden

Volg deze stappen om biedingsschattingen voor de eerste pagina, biedingsschattingen voor boven aan de pagina, kwaliteitsscore en goedkeuringsinformatie voor uw campagnes te downloaden:

1. Ga naar Account > Recente accountwijzigingen ophalen > Meer gegevens.
  2. Selecteer het gedeelte van het account dat u wilt downloaden. Meer informatie over de opties.

Tip: het is verstandig regelmatig recente wijzigingen te downloaden om ervoor te zorgen dat uw zoekwoordgegevens in Google Ads Editor gesynchroniseerd zijn met uw Google Ads-account online.