Uusien kampanjoiden oletusasetusten määrittäminen

Oletuskampanja-asetuksiasi käytetään uusiin Google Ads Editorissa luomiisi kampanjoihin.

Voit luoda oletusasetuksia milloin vain ja voit muokata kampanjoiden asetuksia Kampanjat-välilehdessä tai CSV-tuonnin avulla.

Voit muuttaa kampanjan oletusasetuksia seuraavasti:

1. Avaa Työkalut > Asetukset (Windows) tai Google Ads Editor > Asetukset (Mac).
  2. Valitse Kampanjan oletusasetukset -välilehti.
  3. Valitse Oletuskohdistus-kohdasta kohdekieli ja sijainti. Huomaa, että kampanjaan voi valita vain yhden oletusalueen ja yhden oletuskielen. Jos haluat kohdistaa useisiin alueisiin tai kieliin, luo uusi kampanja ja muokkaa kampanjan asetuksia.
  4. Valitse Oletusverkot-kohdasta verkoston oletusasetukset.
  5. Valitse OK.