Muutosten tekeminen useille tileille

Voit tuoda Google Ads Editorin avulla CSV-tiedoston useille tileille kerralla ja viedä useita tilejä yhdeksi CSV-tiedostoksi.

Ohjeet

Useiden tilien vieminen yhteen tiedostoon

Voit viedä useita tilejä yhteen CSV-tiedostoon. Toimi seuraavasti:

1. Valitse tilien hallinnasta yksi tai useampi tili.
  2. Valitse Vie.
  3. Kirjoita avautuneessa ikkunassa tiedoston nimi ja valitse tiedostotyyppi.
  4. Valitse Tallenna.
Huomioitavaa
Jos haluat sisällyttää aina vienteihin tilisarakkeen, klikkaa Asetukset, klikkaa sitten Yleiset ja valitse valintaruutu kohdasta Sisällytä aina tilisarake CSV/ZIP-vienteihin.

Tiedoston tuominen useille tileille

Voit tehdä muutoksia useille tileille tuomalla yhden CSV-tiedoston. Voit tehdä tämän kahdella tavalla:

Jos CSV‑ tai ZIP‑tiedostossasi on tilisarake, jossa on luettelo asiakastunnuksista, noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse tilien hallinnasta Tuo.
  2. Valitse Tiedostosta.
  3. Valitse tiedosto, jonka haluat tuoda.
  4. Valitse Avaa.
  5. Valitse näkyviin tulleesta ikkunasta Lopeta ja tarkista muutokset.

Jos CSV‑ tai ZIP‑tiedostossasi ei ole tilisaraketta tai jos haluat käyttää lisäominaisuuksia, noudata seuraavia ohjeita:

1. Valitse tilien hallinnasta Tuo.
  2. Valitse Liitä teksti.
  3. Liitä tiedot ruudukkoon oikealle. Kirjoita sarakeotsikot englanniksi tai valitse otsikot manuaalisesti ruudukon yläosan avattavista valikoista.
  4. Valitse vasemmalta yksi seuraavista vaihtoehdoista:
    1. Tiedot sisältävät tilitietoja: Käytä tätä vaihtoehtoa, jos liität tietoja, joihin sisältyy tilisarake.
    2. Käytä tietoja vain tileillä, jotka vastaavat alla valittuja: Valitse tämä vaihtoehto, jos liität tietoja, joissa on tilisarake, mutta haluat valita tileistä osajoukon, johon tuot tiedoston. Tiedot tuodaan vain valituille tileille, vaikka tiedostossa on lueteltu myös tilit, joita ei ole valittu. Tämän vaihtoehdon avulla voit tuoda tietoja tietyille tileille ilman, että sinun tarvitsee tehdä muutoksia tiedoston tilisarakkeeseen.
    3. Käytä valittuja tilejä: Valitse tämä vaihtoehto, jos tiedostossa ei ole tilisaraketta tai jos et halua käyttää tuonnissa kyseistä saraketta. Tässä tapauksessa kaikki rivit tuodaan kaikille tileille, jotka valitset.
  5. Valitse Käsittele.
  6. Jos haluat tuoda muutokset tarkistamatta niitä, valitse valintaruutu kohdasta Hyväksy automaattisesti kaikki tuodut muutokset. Jos haluat tarkistaa muutokset, jätä valintaruutu valitsematta.
  7. Klikkaa Valmis.