Sijaintielementtien lisääminen

Google Ads Editorin avulla voit lisätä sijaintielementtejä kampanja- ja mainosryhmätasoille. Sijaintielementeissä näytetään yrityksesi osoitte, puhelinnumero ja muut yrityksesi sijaintiin liittyvät tiedot (esim. aukioloajat ja arviot).

Ohjeet

1. Valitse tilin puunäkymästä kampanja tai mainosryhmä, johon haluat lisätä elementin.
  2. Valitse tyyppilistasta Mainoselementit ja sitten Sijaintielementit.
  3. Valitse datanäkymän yläpuolelta Lisää sijaintielementti.
    1. Jos haluat lisätä kampanjan sijaintielementtejä, valitse avattavasta valikosta jokin seuraavista vaihtoehdoista: “Näytä mainokset kaikissa sijainneissa,” “Näytä mainokset suodatinta vastaavissa sijainneissa” tai “Näytä mainokset valituissa sijainneissa”.
    2. Jos haluat lisätä mainosryhmän sijaintielementtejä, valitse avattavasta valikosta jokin seuraavista vaihtoehdoista: “Näytä mainokset kaikissa sijainneissa,” “Näytä mainokset suodatinta vastaavissa sijainneissa” tai “Näytä mainokset valituissa sijainneissa”.
  4. Valitse kampanjat tai mainosryhmät, joihin haluat lisätä uudet sijainnit.
  5. Klikkaa OK.
Hyvä muistaa
Kaikki tilitason jaetut kohteet näkyvät jaetussa kirjastossa, vaikka vain osa kampanjoista olisi ladattu. Jaetuissa sijaintielementeissä ei näy yhteyksiä lataamattomiin kampanjoihin.