Versie 11.7

Google Ads Editor versie 11.7 bevat verschillende updates, waaronder de mogelijkheid om uitgebreide tekstadvertenties te exporteren als responsieve advertenties, en volledige ondersteuning voor locatiecomponenten, bumperadvertenties, de Gmail-template voor meerdere producten en vierkante afbeeldingen voor responsieve advertenties. Download de nieuwste versie van Google Ads Editor.

Uitgebreide tekstadvertenties exporteren als responsieve advertenties

In versie 11.7 kunt u de functie 'Exporteren als' gebruiken om uitgebreide tekstadvertenties te converteren naar responsieve advertenties.

Meer informatie

Locatiecomponenten

U kunt nu locatiecomponenten maken, bewerken en verwijderen. Houd er rekening mee dat koppelingen met Google Mijn Bedrijf-accounts niet worden ondersteund.

Meer informatie

Bumperadvertenties

Deze versie biedt volledige ondersteuning voor bumperadvertenties, een indeling voor korte videoadvertenties waarmee u meer klanten kunt bereiken en de bekendheid van uw merk kunt vergroten met behulp van een korte, makkelijk te onthouden boodschap.

Meer informatie

Gmail-template voor de promotie van meerdere producten

U kunt Google Ads Editor nu gebruiken om Gmail-advertenties te maken en te bewerken met de template voor de promotie van meerdere producten.

Meer informatie

Vierkante afbeeldingen voor responsieve advertenties

Vierkante afbeeldingen voor responsieve advertenties worden nu ondersteund.

Meer frequentieopties voor videocampagnes

Naast de frequentielimiet per campagne kunt u nu ook frequentielimieten instellen per advertentiegroep en per advertentie.