Maksimoi klikkaukset ‑hintatarjousstrategia Google Ads Editorissa

Voit hoitaa automaattisia klikkauskohtaisia hintatarjouksia käyttäviä kampanjoita Google Ads Editorissa seuraavasti:

• Lataa kampanja ja päivitä sen asetukset.
  • Päivitä mainosryhmät ja niiden sisältö (esimerkiksi lisäämällä tai muokkaamalla mainosryhmiä, mainoksia ja avainsanoja).
  • Käytä eri hintatarjousstrategiaa kampanjassa, mainosryhmässä ja avainsanoissa.

Seuraavia toimintoja ei tueta Google Ads Editorissa, ja ne edellyttävät kirjautumista Google Ads ‑tilille osoitteessa https://ads.google.com:

• Määritä kampanjatason klikkauskohtaisen hintatarjouksen raja.
  • Luo uusi kampanja, jossa käytetään automaattisia klikkauskohtaisia hintatarjouksia.
Et voi kopioida ja liittää (tai viedä ja tuoda) automaattisia klikkauskohtaisia hintatarjouksia käyttävää kampanjaa ja säilyttää hintatarjousstrategiaa. Jos liität tai tuot automaattisia klikkauskohtaisia hintatarjouksia käyttävän kampanjan, tässä uudessa kampanjassa käytetään alkuperäisen hintatarjousstrategian sijasta manuaalisia klikkauskohtaisia hintatarjouksia.
Automaattisten hintatarjousten yleiskatsaus löytyy Google Adsin ohjekeskuksesta.