Sovelluskampanjoiden luominen ja muokkaaminen

Google Ads Editorissa voit luoda ja muokata Sovelluskampanjoita, joiden avulla voit mainostaa sovellustasi Google‑haussa, Playssa, YouTubessa sekä Display‑verkoston muissa sovelluksissa ja muilla mobiilisivustoilla. Tässä artikkelissa on tietoja näiden kampanjojen luomisesta ja muokkaamisesta Google Ads Editorin avulla.

Ohjeet

Sovelluskampanjan luominen

1. Valitse tilin puunäkymässä tili, jolla haluat Sovelluskampanjan näkyvän.
  2. Valitse tyyppiluettelosta Kampanjat.
  3. Klikkaa avattavaa valikkoa datanäkymän yläpuolella olevan Lisää kampanja ‑painikkeen vieressä.
  4. Valitse Lisää Sovelluskampanja.

Sovelluskampanjan muokkaaminen

1. Valitse tilin puunäkymässä tili, johon liittyvää kampanjaa haluat muokata.
  2. Valitse tyyppiluettelosta Kampanjat.
  3. Valitse muokattava kampanja.
  4. Muokkaa haluamiasi kenttiä muokkauspaneelissa.

Huomioitavaa

Tietyt kentät ovat pakollisia Sovelluskampanjoissa. Nämä ovat Paketin nimi ‑kenttä sekä neljä Mainosteksti-ideat-kenttää, jotka sijaitsevat muokkauspaneelin Sovelluksen asetukset ‑osassa. Voit sisällyttää Sovelluskampanjoihin enintään 20 videota ja 20 kuvaa.