Responsiivisten mainosten lisääminen ja muokkaaminen

Et voi enää luoda tai muokata responsiivisia mainoksia (ei pidä sekoittaa Responsiivisiin hakumainoksiin) Google Ads Editorissa.

Google Ads Editorin avulla voit luoda ja muokata responsiivisia mainoksia, joiden koko, ulkonäkö ja muoto mukautuvat automaattisesti mihin tahansa käytettävissä olevaan mainostilaan.

Huom. Responsiivisissa mainoksissa on käytettävä neliön muotoisia kuvia.

Ohjeet

1. Valitse Mainokset ja sitten tyyppiluettelosta Responsiiviset mainokset.
  2. Klikkaa Lisää responsiivinen mainos ja valitse mainosryhmät, joissa haluat uusien responsiivisten mainosten näkyvän.
  3. Lisää muokkauspaneelissa mainosteksti ja URL-osoitteet.
  4. Jos haluat muokata nykyisiä responsiivisia mainoksia, valitse muokattavat mainokset datanäkymästä ja muokkaa tietoja muokkauspaneelissa.