Sisältöpoimintaelementtien luominen ja muokkaaminen

Google Ads Editorin avulla voit lisätä ja muokata sisältöpoimintaelementtejä kampanja‑ ja mainosryhmätasolla.

Sisältöpoiminnan luominen

Sisältöpoiminnat on luotava ensin jaetussa kirjastossa, ennen kuin ne voidaan lisätä kampanjoihin ja mainosryhmiin. Näin luot uuden sisältöpoiminnan:

1. Valitse tyyppilistalta Jaettu kirjasto.
  2. Valitse vasemman reunan paneelista Jaetut sisältöpoimintaelementit.
  3. Valitse datanäkymän yläpuolelta Lisää jaettu sisältöpoimintaelementti.
  4. Varmista, että uusi elementti on valittuna datanäkymässä. Lisää sitten elementit tiedot muokkauspaneeliin.

Sisältöpoiminnan lisääminen tilille, kampanjaan tai mainosryhmään

1. Valitse tilin puunäkymästä tili, kampanja tai mainosryhmä, johon haluat lisätä elementin.
  2. Valitse tyyppilistalta Mainoselementit ja sitten Sisältöpoimintaelementit.
  3. Klikkaa datanäkymän yläpuolelta Lisää sisältöpoimintaelementti.
  4. Valitse listalta haluamasi elementti.
  5. Klikkaa OK.

Sisältöpoiminnan muokkaaminen

Sisältöpoimintoja ylläpidetään jaetussa kirjastossa, joten elementtiin tehdyt muutokset päivittyvät kerralla kaikkiin kampanjoihin ja mainosryhmiin, joihin elementti on lisätty. Näin muokkaat sisältöpoimintaelementtiä:

1. Valitse tyyppilistalta Jaettu kirjasto.
  2. Valitse vasemman reunan paneelista Jaetut sisältöpoimintaelementit.
  3. Valitse datanäkymästä haluamasi elementti.
  4. Muokkaa elementin tietoja muokkauspaneelissa.