Mobiilisovelluksen käyttöön aktivoivien mainosten luominen ja muokkaaminen

Voit käyttää Google Ads Editoria mobiilisovelluksen käyttöön aktivoivien mainosten luomiseen ja muokkaamiseen. Näin voit herättää sovellustasi aiemmin kokeilleiden käyttäjien mielenkiinnon uudelleen mainoksilla, jotka on täsmälinkitetty mobiilisovelluksen tiettyihin näkymiin.

Ohjeet

1. Valitse tilin puunäkymästä tili, jonka kampanjaa haluat muokata.
  2. Valitse tyyppiluettelosta Mainokset.
  3. Valitse Sovelluksen käyttöön aktivoivat mainokset tai Sovelluksen käyttöön aktivoivat kuvamainokset.
  4. Luo uusi mainos klikkaamalla Sovelluksen käyttöön aktivoiva mainos tai Sovelluksen käyttöön aktivoiva kuvamainos. Valitse sitten mainosryhmät, joihin haluat lisätä mainoksen ja kirjoita tarvittavat tiedot muokkauspaneeliin.
  5. Jos haluat muokata olemassa olevia mainoksia, valitse päivitettävä mainos ja muokkaa kenttiä muokkauspaneelissa.