Sovelluselementtien luominen ja muokkaaminen

Google Ads Editorin avulla voit lisätä ja muokata sovelluselementtejä kampanja‑ ja mainosryhmätasolla. Sovelluselementin avulla voit lisätä mainoksesi alapuolelle linkin mobiili‑ tai tablettisovellukseen.

Ennen kuin aloitat

Varmista ennen sovelluselementin luomista, että käytettävissäsi on kaikki seuraavista:

• mobiilisovellus, joka on saatavana Google Playsta tai Applen App Storesta
  • mobiilisovelluksesi tunnus (iOS) tai paketin nimi (Android)
  • URL‑osoite sovelluskaupan sivulle, jolta käyttäjät voivat asentaa sovelluksesi ja saada siitä lisätietoja.

Sovelluselementin luominen​

Voit hallinnoida sovelluselementtejä Jaetussa kirjastossa. Sinun on luotava elementit Jaetussa kirjastossa, ennen kuin lisäät ne kampanjoihin ja mainosryhmiin. Voit luoda uuden sovelluselementin seuraavasti:

1. Valitse tyyppilistasta Jaettu kirjasto.
  2. Valitse vasemman reunan paneelista Jaetut sovelluselementit.
  3. Klikkaa datanäkymän yläpuolelta Lisää jaettu sovelluselementti.
  4. Varmista, että uusi elementti on valittuna datanäkymässä. Lisää sitten elementin tiedot muokkauspaneeliin.

Sovelluselementin lisääminen kampanjaan tai mainosryhmään

1. Valitse tilin puunäkymästä kampanja tai mainosryhmä, johon haluat lisätä elementin.
  2. Valitse tyyppilistasta Mainoselementit ja sitten Sovelluselementit.
  3. Klikkaa datanäkymän yläpuolelta Lisää sovelluselementti ja valitse sitten avattavasta valikosta Kampanjan sovelluselementti tai Mainosryhmän sovelluselementti.
  4. Valitse lisättävä elementti luettelosta.
  5. Klikkaa OK.

Lisää sovelluselementti

Sovelluselementtejä hallinnoidaan Jaetussa kirjastossa, joten elementtiin tehdyt muutokset päivitetään kerralla kaikkiin kampanjoihin ja mainosryhmiin, joihin elementti on lisätty. Voit muokata sovelluselementtiä seuraavasti:

1. Valitse tyyppilistasta Jaettu kirjasto.
  2. Valitse vasemman reunan paneelista Jaetut sovelluselementit.
  3. Valitse datanäkymästä haluamasi elementti.
  4. Muokkaa elementin tietoja muokkauspaneelissa.

Hyvä huomata

Kaikki tilitason jaetut kohteet näkyvät Jaetussa kirjastossa, vaikka vain joitakin kampanjoita ladataan. Et näe jaettujen sovelluselementtien yhteyksiä sellaisiin kampanjoihin, joita ei ole ladattu. Ennen kuin poistat sovelluselementtejä Jaetut sovelluselementit ‑näkymästä, varmista, ettei elementtejä ole yhdistetty lataamattomiin kampanjoihin.