Version 11.4

Google Ads Editor version 11.4 har flere nye funktioner, heriblandt understøttelse af aktiver til apps, anmeldelsesaktiver, budstrategi baseret på mål-CPA, frekvensbegrænsning og kampagner for installation af mobilapps. Download den sidste nye version af Google Ads Editor.

Hurtigere oprettelse af kampagner

Knappen "Tilføj kampagne" indeholder nu en rullemenu, hvor du kan vælge, hvilken kampagnetype du vil oprette. Når du opretter kampagner på denne måde, bliver der angivet visse standardindstillinger, der er specifikke for kampagnetyper. For videokampagner er budgivning for eksempel angivet til Manuel pris pr. visning (CPV, cost-per-view), videoindstillinger er aktiveret, og der er to forudkonfigurerede indholdekskluderinger. For Shopping-kampagner er sprog angivet til "alle".

Annoncer og aktiver er adskilt i navigationen

På typelisten er annoncer og aktiver nu opdelt i to sektioner: "Annoncer" og "Annonceaktiver".

Aktiver til app

Du kan nu oprette og redigere aktiver til app i Google Ads Editor. Aktiver til apps præsenterer din mobil- eller tablet-app ved at vise et link til din app under din annonce.

Gennemgå aktiver

Google Ads Editor understøtter nu fuldt ud anmeldelsesaktiver, som fremhæver tredjepartsanmeldelser i dine annoncer.

Installationer af mobilapps

Du kan nu oprette kampagner for installationer af mobilapps for dine annoncer på Displaynetværket i Google Ads Editor.

Modifikator til bredt match i værktøjet Søgeordsdubletter

Værktøjet Find søgeordsdubletter ignorerer nu matchtypen Modifikator til bredt match, når du vælger muligheden "Dubletterne må gerne have forskellig matchtype".

Budstrategi baseret på mål-CPA

Du kan nu ændre din kampagnes budstrategi baseret på mål-CPA.

Frekvensbegrænsning

Hvis du vil begrænse antallet af gange, den samme person får vist din displaynetværksannonce, kan du nu redigere kampagneindstillingen for frekvensbegrænsning og eksportere den, så du kan arkivere og dele den. Import og eksport i CSV-format understøttes dog ikke.