Huomiotekstielementtien luominen ja muokkaaminen

Google Ads Editorin avulla voit lisätä ja muokata huomiotekstielementtejä kampanja‑ ja mainosryhmätasolla. Huomiotekstielementin avulla voit lisätä ylimääräistä tekstiä hakumainoksiin. Näin voit antaa yksityiskohtaista tietoa yrityksestäsi ja tarjoamistasi tuotteista ja palveluista. Huomiotekstit näkyvät mainoksissa Googlen hakutulosten ylä- ja alapuolella.

Huomiotekstielementin luominen

Voit hallinnoida huomiotekstielementtejä Jaetussa kirjastossa. Sinun on luotava elementit jaetussa kirjastossa, ennen kuin voit lisätä ne kampanjoihin ja mainosryhmiin. Voit luoda uuden huomiotekstielementin seuraavasti:

1. Valitse tyyppilistasta Jaettu kirjasto.
  2. Valitse vasemman reunan paneelista Jaetut huomiotekstielementit.
  3. Klikkaa datanäkymän yläpuolelta Lisää jaettu huomiotekstielementti.
  4. Varmista, että uusi elementti on valittuna datanäkymässä. Lisää sitten elementin tiedot muokkauspaneeliin.

Huomiotekstielementin lisääminen kampanjaan tai mainosryhmään

1. Valitse tilin puunäkymästä kampanja tai mainosryhmä, johon haluat lisätä elementin.
  2. Valitse tyyppilistasta Mainoselementit ja sitten Huomiotekstielementit.
  3. Valitse datanäkymän yläpuolelta Lisää huomiotekstielementti ja valitse sitten avattavasta valikosta Kampanjan huomiotekstielementti tai Mainosryhmän huomiotekstielementti.
  4. Valitse lisättävä elementti listasta.
  5. Klikkaa OK.

Huomiotekstielementin muokkaaminen

Huomiotekstielementtejä hallinnoidaan Jaetussa kirjastossa, joten elementtiin tehdyt muutokset päivitetään kerralla kaikkiin kampanjoihin ja mainosryhmiin, joihin elementti on lisätty. Voit muokata huomiotekstielementtiä seuraavasti:

1. Valitse tyyppilistasta Jaettu kirjasto.
  2. Valitse vasemman reunan paneelista Jaetut huomiotekstielementit.
  3. Valitse datanäkymästä haluamasi elementti.
  4. Muokkaa elementin tietoja muokkauspaneelissa.

Hyvä huomata

Kaikki tilitason jaetut kohteet näkyvät jaetussa kirjastossa, vaikka vain joitakin kampanjoita ladataan. Et näe jaettujen huomiotekstielementtien yhteyksiä sellaisiin kampanjoihin, joita ei ole ladattu. Tarkista, että huomiotekstielementtejä ei ole yhdistetty mihinkään lataamattomaan kampanjaan ennen kuin poistat ne jaettujen huomiotekstielementtien näkymästä.