Version 11.2

Vi har tilføjet en række nye funktioner til Google Ads Editor version 11.2, heriblandt muligheden for at oprette og tilføje aktiver til opkald og Shopping-kampagner. Vi har desuden foretaget en række effektivitetsforbedringer. Download den sidste nye version af Google Ads Editor.

Aktiver til opkald

Aktiver til opkald kan oprettes og redigeres i Delt samling og derefter føjes til kampagner og annoncegrupper. Funktionerne omfatter muligheden for at målrette mod mobilenheder, spore konverteringer og oprette annonceplanlægning.

Shopping-kampagner

Shopping-kampagner og produktgrupper kan oprettes og redigeres i Google Ads Editor.

Download af statistik

Google Ads Editor downloader og viser nu alle de statistikker, der er tilgængelige på webgrænsefladen.

Automatisk opdatering

Fra og med version 11.2 downloades opdateringer automatisk. Ikke-uploadede ændringer sikkerhedskopieres og er tilgængelige til import, når du har downloadet kontodata igen.

HTML-eksport

Eksportér en oversigt over din konto til en HTML-fil, som du kan dele med andre – også personer, der ikke har adgang til Google Ads Editor.

Effektivitetsforbedringer

Opdateringen forbedrer effektiviteten af adskillige funktioner, inklusive managerkonti.