Puheluelementit

Google Ads Editorilla voi lisätä kampanja- ja mainosryhmätason puheluelementtejä ja muokata niitä. Sovellus on erityisen hyödyllinen, jos haluat lisätä tai muokata useita puheluelementtejä kerralla.

Puheluelementin luominen

Puheluelementtejä ylläpidetään jaetussa kirjastossa samaan tapaan kuin sivustolinkkejä. Elementit on luotava ensin jaetussa kirjastossa, ennen kuin ne voidaan lisätä kampanjoihin ja mainosryhmiin. Näin luot uuden puheluelementin:

1. Klikkaa tyyppilistalta Jaettu kirjasto.
  2. Valitse vasemman reunan paneelista Jaetut puheluelementit.
  3. Klikkaa datanäkymän yläpuolelta Lisää jaettu puheluelementti.
  4. Varmista, että uusi elementti on valittuna datanäkymässä, ja lisää elementin tiedot muokkauspaneeliin. Muista lisätä puhelinnumero ja numeron maatunnus, sillä muuten elementti ei toimi.

Puheluelementin lisääminen kampanjaan tai mainosryhmään

1. Valitse tilin puunäkymästä kampanja tai mainosryhmä, johon haluat lisätä elementin.
  2. Valitse tyyppilistalta Mainoselementit > Puheluelementit.
  3. Klikkaa datanäkymän yläpuolelta Lisää puheluelementti ja valitse avattavasta valikosta Kampanjan puheluelementti tai Mainosryhmän puheluelementti.
  4. Valitse listalta haluamasi elementti.
  5. Klikkaa OK.

Puheluelementin muokkaaminen

Puheluelementtejä ylläpidetään jaetussa kirjastossa, joten elementtiin tehdyt muutokset päivittyvät kerralla kaikkiin kampanjoihin ja mainosryhmiin, joihin elementti on lisätty. Näin muokkaat puheluelementtiä:

1. Klikkaa tyyppilistalta Jaettu kirjasto.
  2. Valitse vasemman reunan paneelista Jaetut puheluelementit.
  3. Valitse datanäkymästä haluamasi elementti.
  4. Muokkaa elementin tietoja muokkauspaneelissa.

Hyvä huomata

Kaikki tilitason jaetut kohteet näkyvät jaetussa kirjastossa, vaikka vain osa kampanjoista olisi ladattu. Jaetuissa puheluelementeissä ei näy yhteyksiä lataamattomiin kampanjoihin. Ennen kuin poistat puheluelementtejä jaettujen puheluelementtien näkymästä, varmista, ettei niitä ole liitetty lataamattomiin kampanjoihin.