Versjon 11.1.3

I denne utgaven av tjenesten har vi fokusert på bedre ytelse for etiketter, nettstedslinker og CSV-import samt mindre feilrettinger. Last ned den nyeste versjonen av Google Ads Editor.

Etiketter: Vi har gjort etikettforbindelsene bedre og gjort det enklere å fjerne etiketter fra søkeord. Ytelsen for kontoer med etiketter tilknyttet mange elementer er også forbedret.

Opplasting av nettstedslinker: Det går nå betydelig raskere å laste opp tilknytninger for nettstedslinker.

CSV-import: Forbedret ytelse betyr raskere import for kontoer med mange annonsegrupper.

Hent nylige endringer (raskt): Vi har løst problemer med budmodifikatorer for kampanjer og bytting mellom positive og negative verdier for kriterier.

Annonseplaner for kampanjer: Det publiseres nå annonseplaner for nyopprettede kampanjer.

Kontoadministrasjon: Med forbedret hastighet og ytelse blir det enklere å håndtere et stort antall administrerte kontoer.

Validering: Det vises ikke lenger feil for gyldige endringer når du bruker funksjonen for lokal validering, og du kan nå bruke validering på dynamiske søkeannonser med annonsetilpasning.

Finn dupliserte søkeord: Det skilles ikke mellom store og små bokstaver i søkeresultatene.

Gjør flere endringer: Vi har fjernet «Erstatt»-alternativet fra «Gjør flere endringer»-verktøyet for å hindre feil ved publisering av endringer.

Stavekontroll: Stavekontrollen i Editor vises nå korrekt på Mac-maskiner med Retina-skjermer.

Programforbedringer: Vi har gjort en rekke stabilitets- og ytelsesforbedringer.