Version 11.0.3

Med denne version rettes adskillige problemer, så den generelle ydeevne og pålidelighed forbedres. Download den nyeste version af Google Ads Editor.

Data fra undersidelinks: Alle data fra undersidelinks genkendes under import.

Skabelonannoncer: Alle skabelonannoncer kan uploades.

Download af statistik (Windows): Download af annoncestatistikker på Windows er blevet fejlrettet.

Dublerede delte undersidelinks: Der vises en gul advarsel, når delte undersidelinks er dubleret.

Tastaturgenveje til navigation: Der er nu tastaturgenveje tilgængelige til "Gå til"-navigation.

Eksport af kontovisning: "Eksportér aktuelt valg…" er tilgængelig fra kontotræet.

Kombinerede budtyper: Budgivning af typen "Angiv ikke bud højere end…" kan kombineres med budgivning af typen "Hæv bud til første side/estimeret bud for visning øverst på siden".

Søgning efter billedannoncer: I søgning efter billedannoncer bruges billednavnet nu som standard.

Sorterbare kolonner: Kolonnerne med kvalitetsresultat for søgeord, bud for første side og bud for eksponering øverst på siden kan sorteres.

Sorterbare billeddimensioner: Billedannoncer kan sorteres efter billeddimensioner.

Tal i statistikker: De faktiske statistikværdier rundes ikke op ved anvendelse af filtre eller søgning efter værdier.