Joustavat hintatarjousstrategiat

Kun lataat tilin Google Ads Editoriin, voit ottaa käyttöön tilin joustavia hintatarjousstrategioita tilin kampanjoille, mainosryhmille ja avainsanoille. Voit tehdä esimerkiksi seuraavat muutokset:

• Voit ottaa käyttöön joustavia hintatarjousstrategioita yksittäisille tai useammille kampanjoille, mainosryhmille ja avainsanoille.
  • Voit kopioida ja liittää tilin sisällä kohteita, joissa käytetään joustavia hintatarjousstrategioita.
  • Voit lajitella ja suodattaa kohteita niiden hintatarjousstrategioiden perusteella.
Jokainen joustava hintatarjousstrategia liittyy tiettyyn tiliin. Jos liität tai tuot toiseen tiliin kohteen, jossa käytetään joustavaa hintatarjousstrategiaa, joustava hintatarjousstrategia korvataan manuaalisilla klikkauskohtaisilla hintatarjouksilla ja mahdolliset mainosryhmän tai avainsanan hintastrategian ohitukset poistetaan.
Lisätietoja hintatarjousstrategioiden hallinnasta Google Ads Editorissa.