Forhåndskontroll av endringer før publisering

I kontoadministratoren kan du nå velge flere kontoer som skal kontrolleres for feil før publisering.

1. Klikk på Kontrollér endringer på Google Ads Editor-verktøyraden.
  2. Velg kontoene du ønsker å kontrollere, på verktøyraden i kontoadministratoren.
  3. Se gjennom antallet endringer som skal kontrolleres, og klikk deretter på Kontrollér endringer på verktøyraden i kontoadministratoren for å fortsette.

Hvis Google Ads Editor oppdager problemer som kan forhindre at endringene publiseres, vises det feilikoner ved siden av elementene som forårsaker problemer, samt på fanene som inneholder elementene.