Tarkista muutokset ennen vientiä

Tilin hallinnoijan avulla voit valita kerralla useita tilejä tarkistettavaksi ennen lähettämistä.

1. Klikkaa Google Ads Editorin työkalupalkista Tarkista muutokset.
  2. Valitse tilin hallinnoijan työkalupalkista tilit, jotka haluat tarkistaa.
  3. Tarkista tarkistettavien muutosten määrä ja jatka valitsemalla tilin hallinnoijan työkalupalkista Tarkista muutokset.

Jos Google Ads Editor löytää ongelmia, jotka saattavat estää muutosten viennin, ongelmia sisältävien kohteiden vieressä sekä kohteet sisältävillä välilehdillä näkyy virhekuvake.