Mainosten näyttäminen rajoitetun ajan

Vie varmuuskopio -ominaisuuden avulla kampanjoihin on helppo tehdä lyhytaikaisia muutoksia. Mainoksia voidaan näyttää esimerkiksi viikon kestävän kampanjan ajan viemällä mainokset maanantaina aamulla ja palauttamalla normaalit mainokset perjantaina iltapäivällä. Noudattamalla seuraavia ohjeita voit näyttää muokattua kampanjaa rajoitetun ajan:

1. Valitse tilin puunäkymässä se mainosryhmä tai kampanja, jossa on ne mainokset, joita haluat muuttaa. Jos mainokset ovat eri puolilla tiliä, valitse tilin nimi.
  2. Valitse Tili-valikosta Vie ja valitse sitten, viedäänkö koko tili vai ainoastaan tietyt kampanjat ja mainosryhmät sen mukaan, missä mainokset sijaitsevat.
  3. Kun olet valinnut, mitä viedä, ilmoita paikka, jonne haluat tallentaa tiedoston, ja valitse tallennusmuodoksi tiliarkistot (*.aea). Tiedoston nimi sisältää oletusarvoisesti tilin nimen ja päivämäärän.
  4. Valitse Tallenna.
  5. Lisää uudet mainokset Google Ads Editoriin. Vaihda esimerkiksi tavallinen mainosteksti kampanjan mainostekstiin.
  6. Vie muutokset.
  7. Kun olet valmis palauttamaan mainosten edellisen version, valitse Tili-valikosta Tuo > Tiedostosta ja valitse aiemmin tallentamasi tiedosto.
  8. Tarkista tilin tuotu versio ja hyväksy tai hylkää muutokset tarpeen mukaan tilin palauttamiseksi aiempaan tilaan. Jos viikon aikana tehtiin muita päivityksiä (esimerkiksi hintatarjouksiin tai kampanja-asetuksiin), varmista, että hylkäät tuodut muutokset, jotka ovat ristiriidassa kyseisten päivitysten kanssa. Muussa tapauksessa muut päivitykset poistetaan, kun vanhat tekstimainokset tuodaan.

Aiheeseen liittyvä linkki