Google Ads Editorin Tee useita muutoksia kerralla ‑työkalun käyttäminen

Voit liittää tai tuoda muutosluettelon Google Ads Editoriin käyttämällä Tee useita muutoksia kerralla ‑työkalua.

Luo ensin luettelo lisättävistä, muokattavista tai poistettavista kohteista laskentataulukkoon tai tekstitiedostoon. Jos luettelossa on useita kenttiä riviä kohden (kuten avainsana, klikkauskohtainen hintatarjous ja lopullinen URL), erota kentät sarkaimin tai pilkuin. Jos lisäät sarakeotsikkorivin, sarakeotsikot on kirjoitettava englanniksi.

Tuo muutokset Google Ads Editoriin jommallakummalla seuraavista tavoista:

• Valitse tyyppiluettelosta kohteen tyyppi ja klikkaa Tee useita muutoksia kerralla.
  • Valitse Tili-valikosta Tuo > Tiedostosta… ja tuo muutosluettelo.