Behold endringer som ikke er lagt inn, når du oppgraderer

Når en ny versjon av Google Ads Editor er tilgjengelig, krever oppgraderingen noen ganger at du laster ned kontoinformasjonen din på nytt. Du får imidlertid alltid muligheten til å opprette en sikkerhetskopifil med endringene og kommentarene dine før du installerer den nye versjonen.

Når oppgraderingen er fullført, laster du ned kontoen på nytt, og deretter importerer du sikkerhetskopiarkivet der du finner alle kommentarene og endringene som ikke er lagt inn.

Hvis du ønsker å legge inn endringer før du installerer oppdateringen, klikker du på Ikke oppdater når du får spørsmål om du ønsker å oppgradere, og deretter legger du inn endringene. Du blir bedt om å laste ned den nye versjonen neste gang du åpner Google Ads Editor.