Kampanjoiden kopioiminen tai siirtäminen

Google Ads Editorilla voit kopioida ja siirtää kampanjoita tililtä toiselle tai tilin sisällä.

Kampanjoiden kopioiminen ja liittäminen tililtä toiselle

1. Valitse tilin puunäkymästä vähintään yksi kampanja.
  2. Klikkaa ylhäällä olevasta sovellusvalikosta Muokkaa.

Huom. Mac-käyttöjärjestelmässä sovellusvalikko on aivan näytön yläreunassa. Katso kuvaa:

1. Valitse näkyviin tulevasta muokkausvalikosta jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista:
    • Jos haluat kopioida koko kampanjan ja sen sisällön, valitse Kopioi.
    • Jos haluat kopioida vain kampanja-asetukset, valitse Kopioi tyhjä.
      • Aluekohdistusta ei oteta huomioon, kun kopioit kampanja-asetukset.
    • Jos haluat poistaa kampanjan tililtä ja lisätä sen toiselle tilille, valitse Leikkaa.
  2. Palaa sovellusvalikkoon  ja valitse Tili > Avaa.
  3. Valitse uudesta ikkunasta tili, johon haluat liittää kampanjat, ja klikkaa sitten Avaa.
    Select account where you want to make changes
  4. Palaa sovellusvalikkoon  ja klikkaa Muokkaa > Liitä.

Kampanjoiden kopioiminen ja liittäminen tilin sisällä

1. Valitse tilin puunäkymästä vähintään yksi kampanja.
  2. Valitse jompikumpi seuraavista vaihtoehdoista:
    • Jos haluat kopioida koko kampanjan ja sen sisällön, klikkaa sovellusvalikkoa ja valitse Muokkaa > Kopioi.

Huom. Mac-käyttöjärjestelmässä sovellusvalikko on aivan näytön yläreunassa. Katso kuvaa:

• Jos haluat kopioida vain kampanja-asetukset, klikkaa sovellusvalikkoa ja valitse Muokkaa > Kopioi tyhjä.
    • Aluekohdistusta ei oteta huomioon, kun kopioit kampanja-asetukset.
  1. Valitse sovellusvalikosta Muokkaa > Liitä.
  2. Muuta liittämiesi kampanjoiden nimiä muokkauspaneelista . Et voi luoda useita samannimisiä kampanjoita.
Huom. Liitettyjen kohteiden aiempia tulosmittareita ei kopioida alkuperäisestä kohteesta.

Data ja asetukset siirretyissä tai kopioiduissa kampanjoissa

• Kehitystilastot: Kehitystilastot, kuten impressiot ja klikkaukset, eivät siirry uuteen kampanjaan.
  • Portfolion hintatarjousstrategiat: Jos liität tai tuot toiselle tilille kohteen, jossa käytetään portfolion hintatarjousstrategiaa, kyseinen strategia korvataan manuaalisilla klikkauskohtaisilla hintatarjouksilla.
  • Hintatarjoukset ja budjetit: Jos siirrät hintatarjouksia ja budjetteja eri valuuttoja käyttävien tilien välillä, luvut pysyvät samoina. Tämä tarkoittaa, että rahalliset arvot muuttuvat. Varmista, että luodut arvot ovat haluamasi kaltaisia, tai muuta arvoja tarpeen mukaan. Google ei ole vastuussa hintatarjousten ja budjettien muokkaamisesta eikä seurauksista, jotka voivat aiheutua arvojen siirtämisestä eri valuuttoja käyttävien tilien välillä.
  • Valikoiva optimointi: Editor ei tällä hetkellä tue valikoivaa optimointia. Uutta kampanjaa ei näin ollen voi luoda esimerkiksi kopioimalla ja liittämällä.