Mainosryhmän hintatarjousten muokkaaminen

Voit muokata mainosryhmiesi hintatarjouksia yksi kerrallaan tai päivittää useita mainosryhmiä kerralla.

Tiettyjen mainosryhmien hintatarjousten valitseminen ja muokkaaminen

1. Valitse Mainosryhmät.
  2. Valitse datanäkymästä yksi tai useampi mainosryhmä.
  3. Anna uudet hintatarjoukset muokkauspaneeliin. Kun useampi kuin yksi mainosryhmä on valittuna, muokkaukset koskevat kaikkia valittuja mainosryhmiä.

Uusien mainosryhmän hintatarjousten tuominen

Voit tuoda uudet hintatarjoukset aiempiin mainosryhmiin käyttämällä CSV-tuontia tai Tee useita muutoksia kerralla ‑työkalua ja lisäämällä hintatarjousten sarakkeet.

Tarkennetut hintatarjousmuutokset ‑työkalu

Tarkennetut hintatarjousmuutokset ‑työkalun avulla voit muokata valitsemiesi mainosryhmien hintatarjouksia useilla eri tavoilla.

Huom. Hintatarjousstrategioiden ohitukset on poistettu.

Miksi klikkauskohtaisen hintatarjouksen (CPC) mainosryhmässä on tuhannen näyttökerran (CPM) hintatarjouksia ja CPA-hintatarjouksia?

Hintatarjousstrategioita voidaan muokata Google Ads Editorissa, ja hintatarjoukset, jotka eivät aiemmin olleet näkyvissä, ovat nyt näkyvissä. Esimerkiksi mainosryhmässä, jossa käytetään CPC-hintatarjouksia, voi näkyä CPM- tai CPA-hintatarjouksia. Jos poistat nämä hintatarjoukset, näkyviin tulee virhe. Vältät virheet, kun jätät hintatarjousten poistamisen sijaan sellaiset hintatarjoukset huomiotta, jotka eivät koske mainosryhmän nykyistä hintatarjousstrategiaa.