Mainoksen URL-osoitteen tuontiasetukset

Kun tuot mainoksia CSV-tiedoston tai Tee useita muutoksia kerralla ‑työkalun avulla, sinulla saattaa olla uusia mainoksia, jotka eroavat aiemmin luoduista mainoksista vain URL-kenttien osalta.

Oletetaan esimerkiksi, että sinulla on useita uusia mainoksia, joissa on sama mainosteksti kuin aiemmin luoduissa mainoksissasi, mutta mainosten näkyvät ja lopulliset URL-osoitteet poikkeavat toisistaan. Tällöin haluat ehkä muokata aiemmin luotujen mainosten URL-osoitteita (esimerkiksi seurantakoodien lisäämistä varten) tai luoda uusia mainoksia eri URL-osoitteilla (esimerkiksi testataksesi eri laskeutumissivua samalle mainostekstille).

Voit määrittää, miten Google Ads Editorin tulisi käsitellä uusia mainoksia, valitsemalla jonkin alempana luetelluista vaihtoehdoista. Klikkaa ensin Työkalut > Asetukset (Windows) tai Google Ads Editor > Asetukset (Mac).

Etsi asetusvalintaikkunan Yleiset-välilehdeltä Vie-kohdan valikko ja valitse yksi seuraavista vaihtoehdoista:

• Muuta nykyiset URL-osoitteet tai polut uusiksi URL-osoitteiksi tai poluiksi
    Kun tämä asetus on valittu, voit muokata aiemmin luotujen mainosten URL-osoitteita CSV-tuonnin tai Tee useita muutoksia kerralla ‑työkalun avulla. CSV-tuonnin tai Tee useita muutoksia kerralla ‑työkalun avulla ei voi luoda kahta mainosta, jotka eroavat toisistaan vain URL-osoitteen osalta.
  • Luo uusi mainos, jos näkyvä URL-osoite tai lopullinen URL-osoite on erilainen
    Mainoksia, jotka eroavat toisistaan vain URL-osoitteen osalta, pidetään eri mainoksina. Voit siis luoda CSV-tuonnin tai Tee useita muutoksia kerralla ‑työkalujen avulla uuden mainoksen, joka eroaa nykyisestä mainoksesta vain URL-kentän osalta. Jos valitset tämän vaihtoehdon, voit silti muokata aiemmin luotujen mainosten URL-osoitteita lisäämällä mainokselle kaksi riviä (yhden rivin, joka poistaa vanhan mainoksen, ja toisen rivin, joka luo uuden mainoksen).
  • Luo uusi mainos, jos näkyvä URL-osoite tai polku ei ole sama
    Tämä vaihtoehto yhdistää kaksi ensimmäistä vaihtoehtoa. Jos tuodun mainoksen näkyvä URL-osoite on eri, uusi mainos luodaan. Jos tuodun mainoksen lopullinen URL on eri, nykyistä mainosta muokataan.