Innsending av unntaksforespørsler

Hvis det oppdages mulige brudd på Google Ads-retningslinjene for annonsering, kan du bli bedt om å redigere det aktuelle elementet eller sende inn en unntaksforespørsel.

Slik kontrollerer du endringene og sender inn unntaksforespørsler:

1. Klikk på Kontrollér endringer på verktøylinjen.
  2. Gå gjennom endringssammendraget, og klikk deretter på Kontrollér endringer.
  3. Vent til operasjonen er ferdig, og klikk deretter på Lukk.
  4. Gå til Vis > Elementer med feil eller advarsler for å gå gjennom endringene med hensyn til feil og advarsler.
  5. Når du velger en rad med feil eller advarsler, vises et rødt felt under datavisningen. Dette feltet inneholder instruksjoner for hvordan du utbedrer det potensielle bruddet på retningslinjene. Hvis aktuelt kan det også bli vist en avmerkingsboks for innsending av unntaksforespørsel.
  6. Hvis du vil be om unntak for en av Google-retningslinjene for annonsering, velger du alle elementene du vil be om unntak for, og merker deretter av for Be om unntak.