Lähetä poikkeuspyyntöjä

Jos Google Ads Editor havaitsee ongelman, joka voi olla Google Adsin mainostuskäytäntöjen vastainen, sinua voidaan pyytää muokkaamaan kohdetta tai lähettämään poikkeuspyynnön.

Voit tarkistaa muutoksen ja lähettää poikkeuspyynnön seuraavasti:

1. Valitse työkaluriviltä Vie muutokset.
  2. Tarkista muutosten yhteenveto ja valitse Tarkista muutokset.
  3. Odota, että toiminto päättyy, ja valitse sitten Sulje.
  4. Jos haluat tarkistaa muutokset virheiden ja varoitusten varalta, valitse Näytä-valikko > Kohteet, joissa on virheitä tai varoituksia.
  5. Kun valitset rivin, jolla on virhe tai varoitus, datanäkymän alapuolelle ilmestyy punainen kenttä, jossa on ohjeet mahdollisen virheen korjaamiseen ja tarvittaessa valintaruutu käytäntöä koskevan poikkeuspyynnön tekemistä varten.
  6. Voit pyytää poikkeusta johonkin Googlen mainostuskäytäntöön valitsemalla kaikki kohteet, joihin haluat pyytää poikkeusta, ja valitsemalla sitten Pyydä poikkeusta -valintaruudun.