Muutosten peruuttaminen

Voit peruuttaa muokkaukset, lisäykset ja poistot milloin tahansa ennen muutosten lähettämistä Google Ads-tilillesi.

Vaihtoehto 1: Peruuta valitut muutokset
  1. Valitse puunäkymästä tili, kampanja tai mainosryhmä, joka sisältää peruutettavat muutokset.
  2. Valitse tyyppiluettelosta sopiva tyyppi (jos esimerkiksi haluat peruuttaa avainsanan muutoksen, valitse Avainsanat).
  3. Klikkaa muutoksia sisältäviä rivejä hiiren kakkospainikkeella ja valitse Peruuta.

Muutosten peruuttamiseen liittyviä huomautuksia:

• Muutosten peruuttaminen ei vastaa tavallista kumoamiskomentoa. Jos kohdetta on muutettu useita kertoja, kaikkia muutoksia ei voi kumota yksi kerrallaan. Jos esimerkiksi muokkaat tekstimainosta kahdesti, valitset sen ja klikkaat Peruuta valitut muutokset, tekstimainos palaa siihen versioon, jonka viimeksi latasit, ei ensimmäiseen muokattuun versioon.
  • Osa yhdeltä muutokselta vaikuttavista muutoksista sisältää itse asiassa kaksi muutosta. Esimerkiksi avainsanan siirtäminen yhdestä mainosryhmästä toiseen sisältää kaksi muutosta: sen poistamisen vanhasta mainosryhmästä ja lisäämisen uuteen mainosryhmään. Jos valitset tämän avainsanan ja klikkaat Peruuta valitut muutokset, Google Ads Editor peruuttaa lisäyksen, mutta ei lisää avainsanaa uudelleen sen alkuperäiseen mainosryhmään.
Vaihtoehto 2: Lataa uusi versio tilistä tai tietyistä kampanjoista

Voit aloittaa kokonaan alusta ja poistaa lähettämättömiä muutoksia lataamalla tilin uudelleen Tili-valikon Täysi lataus -kohdasta.

Kun muutokset on lähetetty tilille, niitä ei voi enää mitenkään kumota automaattisesti. Tilin edelliseen versioon voidaan kuitenkin palata tuomalla Google Ads Editorin arkistotiedosto.

Tilin varmuuskopiointi

Jos aiot tehdä merkittäviä muutoksia tilillesi ja haluaisit muutosten kumoamisen myöhemmin olevan mahdollista, vie arkistotiedosto ennen muutosten tekemistä. Jos haluat kumota muutokset, tuo arkistotiedosto ja palauta tili arkistotiedoston mukaiseen tilaan.

Aiheeseen liittyvät linkit