Feil- og advarselskontroller

Mens du gjør endringer i kampanjene dine, oppdager Google Ads Editor automatisk visse problemer som kan forhindre at endringene dine legges inn på riktig måte. Potensielle problemer indikeres med røde feilikoner og gule advarselsikoner etter hvert som du gjør endringer. Hvis du for eksempel angir en negativ verdi for dagsbudsjettet, viser Google Ads Editor et rødt feilikon ved siden av den berørte raden. Når du legger inn et budsjett som er høyere enn null, forsvinner feilikonet.

• Et rødt ikon angir at noe er feil. Google Ads Editor kan ikke kontrollere eller legge inn det berørte elementet med mindre du ber om et unntak eller gjør den nødvendige endringen.
  • Et gult ikon angir en advarsel. Advarsler forhindrer ikke at elementet legges inn, men vi anbefaler at du kontrollerer elementet med tanke på nøyaktighet og overholdelse av retningslinjene for Google Ads.
  • Et grønt ikon vises etter at du har kontrollert endringene, og det betyr at elementet har bestått kontrollene knyttet til retningslinjene for Google Ads.
Google Ads Editor rapporterer ikke alle redaksjonelle brudd. Vi anbefaler at du gjennomgår retningslinjene for Google Ads for å sikre at annonsene dine overholder retningslinjene våre.

Gjennomgå og rett opp feil eller advarsler

1. Klikk på ikonet for søkemenyen Avansert søk > Se filtre > Elementer med feil eller advarsler. Feil og advarsler blir angitt med røde og gule feilikoner på fanene og i datavisningen. Du kan navigere ved hjelp av typelisten for å se feil for de aktuelle elementene i kontoen din (f.eks. annonser med feil).
  2. Du kan vise detaljer for en enkeltfeil ved å velge raden i datavisningen. En rød boks vises nedenfor redigeringspanelet. Denne boksen inneholder instruksjoner for hvordan du korrigerer det potensielle bruddet, og en avmerkingsboks for innsending av en unntaksforespørsel, hvis det er aktuelt.
  3. Rediger elementet slik det er angitt i feilmeldingen, eller be om et unntak.

Gå til første feil/advarsel/informasjon

Hvis du befinner deg nederst i redigeringsprogrammet, kan du raskt gå til den første advarselen, feilen eller informasjonen øverst i listen ved å klikke på feilikonet Red exclamation point icon, advarselsikonet Warning eller informasjonsikonet Info icon.

Vis brudd på egendefinerte regler

1. Klikk på Egendefinerte regler i sidefeltet nedenfor typelisten.
  2. Velg den egendefinerte regelen fra listen.
  3. Klikk på Vis brudd i redigeringspanelet.