Sett kampanjene dine på pause, fjern dem eller gjenoppta dem

Du kan starte kampanjene dine, sette dem på pause eller fjerne dem. Hvis du setter kampanjer på pause eller fjerner dem, vises ikke lenger noen av annonsene i de aktuelle kampanjene. I denne artikkelen forklarer vi hvordan du går frem for å starte kampanjene dine, sette dem på pause eller fjerne dem.

Vær oppmerksom på følgende

Hvis du fjerner en kampanje, blir den stoppet permanent, og du kan ikke gjenoppta den.

Når du gjenopptar en kampanje etter at den har vært satt på pause, kjører den heller ikke hvis du også har satt annonsegruppene, søkeordene eller annonsene i kampanjen på pause. I så fall må du gjenoppta annonsegruppene, søkeordene eller annonsene som er satt på pause, enkeltvis.

Før du begynner

Det er lurt å sjekke kampanjestatusen ved å klikke på filterikonet på verktøyraden for tabeller for å forsikre deg om at du har valgt de riktige kampanjene. Du kan velge mellom alternativene «Alle», «Alle aktiverte» og «Alle unntatt fjernede».

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer på sidemenyen til venstre.
  3. Merk av ved siden av kampanjen du vil redigere.
  4. Klikk på Endre på rullegardinmenyen som vises øverst i tabellen, og velg
    • Aktivér for å gjenoppta kampanjen din.
    • Sett på pause for å sette kampanjen på vent.
    • Fjern for å stoppe kampanjen permanent.

Når mer enn én kampanje er valgt, gjelder den nye statusen for alle kampanjer som er valgt.

Importér endringer i kampanjestatusen

Hvis du vil importere nye statuser for nåværende kampanjer, må du opprette en «Status»-kolonne, der du kan se statusen for kampanjen din når du logger på kontoen. Når du vet statusen for kampanjen din, er det enklere å oppdage problemer knyttet til kampanjen. Finn ut mer om kampanjestatuser.

Du kan også opprette en rapport med dataene fra «Status»-kolonnen ved å klikke på «Last ned» på verktøyraden for tabeller og velge «.csv» på rullegardinmenyen. Du kan fullføre importen av statusendringene ved å klikke på den blå «Last ned»-knappen i skjemaet som vises.