Endre kampanjeinnstillinger

Slik endrer du kampanjeinnstillingene dine:

1. Velg kontoen eller en bestemt kampanje i kontotrevisningen.
  2. Velg Kampanjer.
  3. Velg én eller flere kampanjer. Hvis du velger flere kampanjer, gjelder endringene for alle de valgte kampanjene.
  4. Gjør endringene. Tabellen nedenfor viser hvilke innstillinger du kan endre i Google Ads Editor.
Innstilling Alternativer
Kampanjenavn Dette feltet kan bare redigeres når én enkelt kampanje er valgt.
Kampanjetype

Følgende kampanjetyper kan tas med i en importfil: Søk, Søk – installasjon av mobilapper, Banner, Banner – smart, Banner – installasjon av mobilapper, Banner – Gmail, Shopping, Video, Video – bumperannonse, Video – generer konverteringer, Video – out-stream, Universell appkampanje.

Ikke alle kampanjetyper kan endres etter at kampanjen er opprettet og publisert. Finn ut mer

Status Aktivert, Midlertidig stoppet eller Fjernet. For nye kampanjer som ikke er publisert ennå, kan du også velge Utkast.
Inkluder søkepartnere Aktivert eller Deaktivert. Finn ut mer
Budjustering for enheter Angi en verdi på mellom -90 og +900. Du kan velge bort visning av annonser på en bestemt enhetstype ved å angi -100 % som bud.
Enheter Klikk på Rediger for å angi nye innstillinger for enhetsmålretting, eller lim inn innstillinger du har kopiert fra en annen kampanje.
Budstrategi Velg en ny budstrategi på rullegardinmenyen. Finn ut mer
Utvidet CPC Aktivert eller Deaktivert. Dette gjelder bare for kampanjer med manuell eller automatisk CPC-budgivning.
Innholdsekskluderinger  Velg kategorier av nettsteder, innhold eller annonseplasseringer der du ikke vil vise annonsene dine.
Frekvenstak Velg hvor mange ganger annonsene dine maksimalt kan vises til hver enkelt person.
Leveringsmåte Standard eller Akselerert.
Budsjett Budsjettet må være høyere enn null. Hvis kampanjen din har et delt budsjett, er det ikke mulig å redigere budsjettet i Google Ads Editor.
Startdato Angi dagens dato eller en fremtidig dato (ikke en dato i fortiden). Startdatoer kan ikke endres for kampanjer som allerede er startet. Finn ut mer om datoformater.
Sluttdato Angi en fremtidig dato, eller angi Ingen hvis du vil kjøre kampanjen på ubestemt tid. Sluttdatoen må være lik eller senere enn startdatoen. Finn ut mer om datoformater.
Annonserotasjon Optimalisér for klikk, Optimalisér for konverteringer, Rotér jevnt, Rotér uendelig.
Annonseplan Lim inn en annonseplan du har kopiert fra en annen kampanje.
Språkmålretting Klikk på Rediger for å velge nye innstillinger, eller lim inn innstillinger du har kopiert fra en annen kampanje.
Stedsmålretting Klikk på Se eller rediger på Steder-fanen for å angi nye innstillinger.
Målrettings- og ekskluderingsmetode Du kan lese mer om disse innstillingene i brukerstøtten for Google Ads.

Linker til beslektet innhold