Kampanja-asetusten muokkaaminen

Voit muokata kampanja-asetuksia noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Valitse tili tai kampanja tilin puunäkymästä.
  2. Valitse Kampanjat.
  3. Valitse vähintään yksi kampanja. Jos valitset useita kampanjoita, muutokset otetaan käyttöön kaikissa valituissa kampanjoissa.
  4. Tee haluamasi muutokset. Alla olevassa taulukossa on lueteltu ne asetukset, joita voit muuttaa Google Ads Editorissa.
Asetus Vaihtoehdot
Kampanjan nimi Tätä kenttää voidaan muokata vain silloin, kun yksi kampanja on valittuna.
Kampanjatyyppi

Tuontitiedostoon voidaan sisällyttää seuraavat kampanjatyypit: Haku, Haku (mobiilisovelluksen asennukset), Display, Display (Smart), Display (mobiilisovelluksen asennukset), Display (Gmail), Shopping, Video, Video – Puskurimainos, Video (konversioiden lisääminen), Video – Outstream ja Universaalit sovelluskampanjat.

Kaikkia kampanjatyyppejä ei voi enää muuttaa, jos kampanja on luotu ja julkaistu. Lisätietoja

Tila Käytössä, keskeytetty tai poistettu. Voit myös valita Luonnos-tilan kampanjoille, joita ei ole vielä otettu käyttöön.
Sisällytä hakukumppanit Käytössä tai Ei käytössä. Lisätietoja
Laitteen hintatarjouksen muokkaus Anna arvo asteikolta –90–+900. Voit poistaa mainosten näytön käytöstä tietyllä laitteella pienentämällä hintatarjousta 100 prosentilla.
Laitteet Klikkaa Muokkaa, jos haluat määrittää uudet laitekohdistusasetukset, tai kopioi ja liitä asetukset toisesta kampanjasta.
Hintatarjousstrategia Valitse uusi hintatarjousstrategia avattavasta valikosta. Lisätietoja
Tehostettu klikkauskohtainen hinta Käytössä tai Ei käytössä. Koskee vain manuaalisia ja automaattisia klikkauskohtaisia hintoja käyttäviä kampanjoita.
Sisällön poissulkemiset  Valitse sivustojen, sisällön tai mainoksen sijoittelujen luokat, joissa et halua mainostesi näkyvän.
Näyttötiheyden rajoitus Valitse mainostesi näyttökertojen määrä henkilöä kohden.
Jakelutapa Normaali tai Nopeutettu.
Budjetti Budjetin on oltava nollaa suurempi. Jos kampanjasi budjetti on jaettu, et voi muokata budjettia Google Ads Editorissa.
Aloituspäivä Anna nykyinen tai tuleva päivämäärä (ei mennyttä päivämäärää). Jo alkaneiden kampanjoiden aloituspäiviä ei voi muuttaa. Lisätietoja päivämäärämuodoista.
Päättymispäivä Anna tuleva päivämäärä tai valitse Ei mitään, jolloin kampanjasi toimii ilman aikarajaa. Päättymispäivän on oltava sama tai myöhäisempi kuin aloituspäivä. Lisätietoja päivämäärämuodoista.
Mainosten vuorottelu Optimoi klikkauksille, Optimoi tuloksille, Vuorottele tasaisesti tai Kierrätä rajoituksetta.
Mainosten esitysaikataulu Liitä mainosten esitysaikataulu, jonka olet kopioinut toisesta kampanjasta.
Kielikohdistus Klikkaa Muokkaa, jos haluat määrittää uudet asetukset, tai kopioi ja liitä asetukset toisesta kampanjasta.
Aluekohdistus Valitse uudet asetukset valitsemalla Sijainnit-välilehdellä Tarkastele tai muokkaa.
Kohdistus- ja poissulkemistapa Lisätietoja näistä asetuksista on Google Ads-ohjekeskuksessa.