Uusien mainosryhmien lisääminen

Voit lisätä kampanjoihisi yhden tai useamman mainosryhmän noudattamalla seuraavia ohjeita.

Yksittäisten mainosryhmien lisääminen

1. Valitse tyyppiluettelosta Mainosryhmät.
  2. Valitse työkalupalkista Lisää mainosryhmä.
  3. Valitse pyydettäessä kohdekampanja ja klikkaa OK.
  4. Lisää mainosryhmän nimi ja vähintään yksi hintatarjous.
    • Valinnainen: Määritä mainosryhmän tyyppi. Jos et tee mitään, uuden mainosryhmän tyyppi on Oletus. Lue lisää mainosryhmistä.
    • Valinnainen: Määritä mobiilihintatarjouksen muokkaus. Voit valita viidestä eri hintatarjouksen muokkauksesta: tietokone, mobiili, tabletti, TV-näyttö ja suosituin sisältö.
    • Valinnainen: Määritä Display-verkoston asetukset (oma hintatarjoustyyppi, kohdistuksen optimointi, joustava tavoittavuus tai mainosten vuorottelu).

Useiden mainosryhmien lisääminen

1. Valitse tyyppiluettelosta Mainosryhmät.
  2. Valitse Tee useita muutoksia.
  3. Valitse Kohde-kohdasta Data sisältää kampanjoiden ja/tai mainosryhmien sarakkeet tai Käytä valittuja kohteita.
  4. Kirjoita tai liitä muutokset ruudukkoon.
  5. Valitse Käsittele.
  6. Jatka valitsemalla Lopeta ja tarkista muutokset.
  7. Lisää odottavat muutokset tilillesi valitsemalla Säilytä.