Grunnleggende søk

Grunnleggende tekstsøk i kontoer, kampanjer eller annonsegrupper

1. Skriv inn tekst i søkefeltet ovenfor datavisningen, eller ovenfor tittelen på typelisten i navigeringspanelet for å søke etter den aktuelle typelisten.
  2. Gå til kontotreet, og velg navnet på kontoen eller den bestemte kampanjen eller annonsegruppen du ønsker å søke i.
  3. Du ser nå bare elementene som samsvarer med søket ditt, i datavisningen.
  4. For å se alle elementene i kontoen, klikk på X for å tømme søkefeltet.

Bruk av flere søkekriterier

Skriv inn det første søket, og trykk på Enter. Du kan angi enda et søk, som deretter brukes på resultatene, hvis dette er aktuelt.

Eksempelsøk

• Søk etter tekst: Hvis du ønsker å søke i kampanje 2 etter tekstannonser som inneholder ordet «sko», skriver du inn «sko» i søkefeltet. Deretter angir du kampanje 2 i trevisningen og går til Annonser > Tekst-fanen. Sørg for at du velger et feltnavn slik at det er mulig å finne annonseteksten din.
  • Søk etter bilder: Du kan søke etter en bildeannonse i hele kontoen ved å skrive inn nettadressen for bildet. Deretter velger du kontonavnet i trevisningen og klikker på Annonser > Bilde-fanen.

For å se flere søkealternativer, klikk på ikonet for søkemenyen Search, og velg filtre på rullegardinmenyen for å avgrense resultatene. Med avansert søk kan du søke på bestemte steder i kontoen og spesifisere hvilken type søk du vil utføre. Deretter kan du se og endre eller fjerne elementene som samsvarer med søket ditt.