Tavallinen haku

Tavallinen tekstihaku tilin, kampanjan tai mainosryhmän sisällä

1. Kirjoita teksti datanäkymän yläpuolella olevaan hakukenttään tai navigaatiopaneelissa olevan tyyppiluettelo-otsikon yläpuolelle.
  2. Valitse tilin puunäkymästä tilin nimi tai tietty kampanja tai mainosryhmä, johon haluat kohdistaa haun.
  3. Datanäkymässä näkyvät nyt vain hakuasi vastaavat kohteet.
  4. Jos haluat nähdä kaikki tilin kohteet, tyhjennä hakukenttä klikkaamalla X-merkkiä.

Useiden hakuehtojen käyttäminen

Kirjoita ensimmäinen haku ja paina Enter. Voit tämän jälkeen syöttää toisen haun, jota käytetään myös tuloksiin, jos mahdollista.

Hakuesimerkkejä

• Tekstin etsiminen: Jos haluat etsiä Kampanja 2:sta laajennettuja tekstimainoksia, joissa esiintyy sana "kengät", kirjoita hakukenttään "kengät". Valitse sitten puunäkymästä Kampanja 2 ja valitse välilehti Mainokset > Teksti. Muista valita kentän nimi, jotta mainosteksti löytyy.
  • Kuvien etsiminen: Jos haluat etsiä tililtä kuvamainosta, kirjoita kuvan URL-osoite. Valitse sitten puunäkymästä tilin nimi ja klikkaa välilehteä Mainokset > Kuva.

Jos haluat tarkentaa hakua, klikkaa hakuvalikkokuvaketta Search ja valitse avattavasta valikosta suodattimia. Tarkennetulla haulla voit valita tiettyjä tilin kohtia, joista haluat hakea, ja määrittää haluamasi haun tyypin. Sitten voit tarkastella ja muokata tai poistaa kohteita, jotka vastaavat hakuasi.