Angi budjusteringer for enheter for annonsegrupper eller kampanjer

Hvis du ønsker å endre bud når annonsene dine blir vist på datamaskiner, nettbrett og mobilenheter, kan du angi en budjustering for datamaskiner, nettbrett og mobilenheter på kampanje- eller annonsegruppenivå.

Hvis du angir en budjustering for enheter på kampanje- og annonsegruppenivå for én enkelt kampanje, brukes budjusteringen for enheter for annonsegrupper når budet ditt skal fastsettes. Hvis budjusteringen for enheter for kampanjer er på -100 %, brukes imidlertid ikke budjusteringen for enheter for annonsegrupper.

Angi budjusteringer for enheter

1. Velg kampanjene eller annonsegruppene du vil endre, i Kampanjer eller Annonsegrupper.
  2. Oppgi en verdi mellom -90 % og +900 % for «Datamaskiner», «Mobilenheter» og «Nettbrett» under «Budjustering for enheter» i redigeringspanelet. Du kan også skrive inn -100 % for å velge bort en enhet for de valgte kampanjene eller annonsegruppene.
    • Når du importerer flere budjusteringer samtidig, trenger du ikke å inkludere prosenttegnet (%). For eksempel kan en +90 %-justering representeres ved tallet 90.
Med en budjustering på -90 % reduseres budet med 90 %, til 10 % av det opprinnelige budet. Med en budjustering på +900 % økes enhetsbudet på samme måte til fire ganger det opprinnelige beløpet. Tenk deg for eksempel at annonsegruppebudet ditt er på NOK 20, og kampanjen har en budjustering for enheter på -50 %. Når annonser fra denne annonsegruppen blir vist på disse enhetene, blir budet redusert til NOK 10.