Laitteen hintatarjouksen muokkausten asettaminen mainosryhmille tai kampanjoille

Jos mainostesi hintatarjousten on tarkoitus olla erisuuruisia tietokoneissa, tableteissa ja mobiililaitteissa, voit määrittää tietokoneen, tabletin tai mobiililaitteen hintatarjouksen muokkauksen kampanja- tai mainosryhmätasolla.

Jos asetat laitteen hintatarjouksen muokkauksen sekä kampanja- että mainosryhmätasolla samassa kampanjassa, hintatarjous määritetään mainosryhmän laitteen hintatarjouksen muokkauksen perusteella. Mainosryhmän hintatarjouksen muokkausta laitetyypin mukaan ei kuitenkaan käytetä, jos kampanjan hintatarjouksen muokkaus laitetyypin mukaan on –100 %.

Määritä hintatarjousten muokkaukset laitekohtaisesti

1. Valitse Kampanjat- tai Mainosryhmät-kohdasta kampanjat tai mainosryhmät, joita haluat muokata.
  2. Valitse muokkauspaneelista Hintatarjouksen muokkaus laitetyypin mukaan. Määritä sitten tietokoneelle, mobiililaitteelle ja tabletille jokin arvo –90…+900 %. Voit määrittää arvoksi myös –100 %. Tällöin valitut kampanjat tai mainosryhmät eivät osallistu lainkaan huutokauppoihin, joissa kilpaillaan mainosten näyttämisestä kyseisillä laitteilla.
    • Kun tuot useita hintatarjouksen muokkauksia kerralla, prosenttimerkkiä (%) ei tarvita. Esimerkiksi +90 %:n muokkaus voidaan esittää numerolla 90.
Jos käytät –90 %:n hintatarjouksen muokkausta, hintatarjousta lasketaan 90 %, jolloin se on 10 % alkuperäisestä hintatarjouksesta. Vastaavasti muokkaus +900 % kasvattaa laitteen hintatarjouksen kymmenkertaiseksi alkuperäiseen summaan verrattuna. Oletetaan esimerkiksi, että mainosryhmäsi hintatarjous on 2,00 euroa ja kampanjalle on asetettu mobiililaitteen hintatarjouksen muokkaus −50 %. Kun mainosryhmän mainoksia näytetään mobiililaitteilla, hintatarjous lasketaan 1,00 euroon.