Uusimpaan versioon päivittäminen

Google Ads Editor tarkistaa päivitykset käynnistyksen yhteydessä ja ajoittain myös sovelluksen käytön aikana, joten päivityksiä ei tarvitse ladata itse.

Jos saatavilla on päivitys, jossa tilin tietoja ei tarvitse ladata sovellukseen uudelleen, se voidaan asentaa taustalla. Jos päivitys havaitaan Google Ads Editorin käytön aikana, sinua saatetaan kehottaa lataamaan päivitys. Jos tilin tiedot on ladattava uudelleen päivityksen jälkeen, saat aina ilmoituksen uudesta versiosta. Ilmoituksessa pyydetään valitsemaan, haluatko siirtyä käyttämään uutta versiota. Siinä mainitaan myös, jos tilin tietoja ei tarvitse ladata uudelleen.

Päivityksen asentaminen ei poista viemättömiä muutoksia, jos tiedot on ladattava uudelleen päivityksen jälkeen. Jos nykyisessä versiossa on viemättömiä muutoksia, ne pyydetään tuomaan sovellukseen, kun tili on ladattu uuteen versioon. Tuontipyyntö näytetään kerran jokaisella tilillä.