Google Ads Editorin lataaminen ja asentaminen

Google Ads Editor on maksuton Google Ads ‑kampanjanhallintasovellus, jonka asennus vie vain muutaman sekunnin. Aloita lataamalla Google Ads Editor käyttöjärjestelmällesi. Katso järjestelmävaatimukset

Kun asennus on valmis, sinun on ladattava Google Ads ‑tili. Suosittelemme myös tutustumaan Google Ads Editorin käyttöä koskevaan yleiskatsaukseen.

Huomioitavaa

Versio 1.3 ja sitä uudemmat Windows-versiot edellyttävät 64-bittistä käyttöjärjestelmää. Google Ads Editorin uusi versio ei ole yhteensopiva 32-bittisten Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.