Kuinka hyvässä turvassa tilitietoni ovat Google Ads Editorissa?

Google on sitoutunut mainostajien ja käyttäjien yksityisyyden suojaamiseen. Meille on erittäin tärkeää auttaa varmistamaan antamiesi tietojen suojaus ja luottamuksellisuus.

Tilisi tiedot on salattu ja tallennettu palomuurin taakse, ja Google käyttää alan standardin mukaista SSL (secure socket layer) ‑tekniikkaa suojaamaan kaikkia Google Ads-järjestelmän tapahtumia.

Kun lataat Google Ads Editorin, Google määrittää ohjelmistokopiollesi yksilöivän tunnisteen. Tunnisteen avulla voimme valvoa ohjelmistoa epäilyttävän toiminnan, kuten luvattoman käytön varalta.

Niinä aikoina, kun et lataa tilitietoja, vie muutoksia tai hae päivityksiä (käynnistyksen aikana tai jatkuvan käytön aikana 25 tunnin välein), Google Ads Editor on offline-tilassa.

Lisätietoja on tietosuojakäytännössä.