Kampanjakokeilut Google Ads Editorissa

Voit hallinnoida Google Ads ‐kampanjakokeiluja Google Ads Editorissa seuraavilla tavoilla:

• Voit ladata aiemmin luotuja Google Ads ‐kampanjakokeiluja.
  • Voit ottaa kokeilun tilan ("vain vertailu", "vain kokeilu" tai "vertailu ja kokeilu") käyttöön ja muokata sitä mainosryhmä-, mainos- tai avainsanatasolla.
  • Seuraavien mainosryhmätason hintatarjouskertoimien käyttäminen ja muokkaaminen: suurin klikkauskohtainen oletushinta, Display-verkoston suurin klikkauskohtainen hinta ja suurin näyttökertakohtainen hinta.
  • Avainsanatason korkeimpien klikkauskohtaisten hintatarjouskertoimien käyttäminen ja muokkaaminen.
  • Voit tuoda ja viedä kokeilun tilan ja hintatarjouskertoimet.

Jos haluat luoda, keskeyttää tai poistaa kokeilun tai nähdä segmentoituja tilastoja vertailusta ja kokeilusta, kirjaudu Google Adsiin.

Ota huomioon seuraavat seikat, jotka koskevat kampanjakokeilujen hallintaa Google Ads Editorissa:

• Hintatarjouskertoimien on vastattava kampanjan hintatarjousstrategiaa. Esimerkiksi klikkauskohtaisia hintoja käyttävässä kampanjassa voi olla vain klikkauskohtaisia hintatarjouskertoimia, ei tuhannen impression hinnan kertoimia.
  • Voit muokata Google Ads Editorin avulla useimpien kampanjoiden, mainosryhmien ja avainsanojen hintatarjousstrategioita, mutta kokeiluja sisältävien kampanjoiden hintatarjousstrategioita ei ole mahdollista muokata.
  • Jos kopioit tai viet kohteita kokeiluja sisältävistä kampanjoista ja liität niitä kampanjaan, joka ei sisällä kokeiluja tai käyttää eri hintatarjousstrategiaa, hintakertoimet ja kokeilun tilan arvot (esim. "vain vertailu" ja "vain kokeilu") poistetaan.
  • Vältä muutosten tekemistä sekä alkuperäisiin kokeiluihin että kokeilukampanjoihin silloin, kun synkronointia käyttäviä kokeiluja on käytössä Google Ads Editorissa.

Google Ads ‑ohjekeskuksessa on lisätietoja kampanjakokeiluista ja ohjeet kokeilun luomiseen.

Kokeellisten hintatarjousten muokkaaminen

Näin voit lisätä tai muokata kokeellisia hintatarjouksia mainosryhmille ja avainsanoille Google Ads Editorissa:

1. Valitse Mainosryhmät tai Avainsanat.
  2. Valitse muokattavat mainosryhmät tai avainsanat Datanäkymä-kohdasta. Jos haluat etsiä tiettyjä mainosryhmiä tai avainsanoja koko tililtäsi, valitse "Näytä valikko" tai käytä tarkennettua hakua.
  3. Laajenna Datanäkymä-kohdan alapuolella oleva Kokeellinen hintatarjous ‐paneeli.
  4. Muokkaa valittujen mainosryhmien tai avainsanojen hintatarjouksia ja hintatarjouskertoimia Kokeellinen hintatarjous ‐paneelissa.